Stap voor stap uitleg over de Mijn Magazines-app

Wat is de Mijn Magazines-app en wat kan ik er allemaal mee?

De Mijn Magazines-app van Roularta is een gebruiksvriendelijke app waarmee je eenvoudig artikels en magazines leest. Het voordeel? Je hebt altijd de allerbeste digitale leeservaring van je magazine(s).

Wat kun je allemaal met de app?

In de Mijn Magazines-app stel je je eigen lezersprofiel samen. Kies je favoriete magazines. Je hebt keuze uit meer dan 30 heel uiteenlopende magazines!

Je feed

Het overzicht van jouw gekozen magazines vind je bovenaan op je scherm (je feed). Je kunt op elk moment magazines toevoegen of verwijderen. Klik hiervoor bovenaan op de rechterknop met de + (Toevoegen). Via hetzelfde overzicht switch je eenvoudig van magazine naar magazine. Zo lees je makkelijk de (gratis) artikels van meer dan 30 topmagazines.

Ben je abonnee?

Dan lees je jouw magazine ook via de app. Zo heb je je magazine steeds op zak. Je kan je magazine ook downloaden. Dat is handig omdat je je magazine leest als je geen internet hebt.
Lees hier hoe je je abonnement kunnen koppelen aan je account op MijnMagazines.be

Hoe ga ik de eerste keer aan de slag met de Mijn Magazines-app?

Download gratis de handige Mijn Magazines-app van Roularta. Zo geniet je van de allerbeste digitale leeservaring van je magazines.

Google Play Store of App Store

Ga via "Zoek" naar "Mijn Magazines" in jouw App Store of Google Play Store.
Download de app.
Wanneer je de app opent, zal je eerst gevraagd worden om in te loggen.
Heb je nog geen MijnMagazines-account? Dan word je doorgestuurd naar de webpagina account.mijnmagazines.be om een profiel te maken.

Open de app

Vul je e-mailadres en je wachtwoord in, en klik op Aanmelden.

Stel je lezersprofiel samen

Nu kies je je favoriete magazines. Je hebt keuze tussen 30 magazines. Jouw selectie verschijnt helemaal bovenaan op je scherm. Je switcht eenvoudig tussen de magazines en de artikels. Wil je een nieuw magazine toevoegen of een magazine verwijderen? Dat kan. Klik dan op Volgende.

Meldingen

Kies van welke magazines jij meldingen (nieuws, aanbiedingen ...) wil ontvangen.

Nieuwsbrieven

Kies nu welke nieuwsbrieven je graag zou ontvangen. Jouw keuze kun je op elk moment aanpassen.

Verifiëer je account

Heb jij je Mijn Magazines-account nog niet bevestigd? Dan krijg je de melding “verifieer je account”. Hoe doe je dat? Zoek in je mailbox naar de mail van Mijn Magazines. In deze mail zit een link waarmee je jeaccount kan bevestigen. Nu kun je verder alle voordelen van de app gebruiken.

Mijn account in de Mijn Magazines-app

Hoe raadpleeg ik mijn account?

Klik onderaan op je scherm in het menu rechts op Account. In je account kan je je gegevens aanpassen, je leesvoorkeuren aangeven, je nieuwsbriefvoorkeuren opgeven of wijzigen en je pushberichten aanpassen.

Hoe pas je je accountgegevens aan?

Als je klikt op Account word je doorgestuurd naar de landingsgpagina account.mijnmagazines.be. Klik op de volgende links om te zien hoe je je gegevens aanpast, je je wachtwoord wijzigt, hoe je je abonnement koppelt aan je account, hoe je familieleden uitnodigt om mee te lezen met je abonnement.

Hoe lees ik mijn magazines in de app?

Kies onderaan in het menu van de app voor Magazines. Je vindt nu een overzicht van de magazines die je volgt. Klik op een magazine naar keuze.
Bovenaan zie je de laatste editie van het magazine. Als je naar beneden scrollt vind je ook oudere edities terug. Klik op Lees deze editie, of op Download magazine als je het magazine wil opslaan om later te lezen als je niet verbonden bent met het internet.

Je magazine lezen

Je kan je magazine doorbladeren via de pijlen links en rechts. Onderaan kan je het pijltje naar omhoog swipen, om een overzicht te krijgen van de bladzijden en sneller naar een andere pagina te gaan.
Klik op een artikel om het uitvergroot of in lopende tekst te zien.
Ben je Family-abonnee? Dan heb je gratis toegang tot álle digitale magazines (met uitzondering van KW*), én de plusartikels van alle magazinemerken op hun websites.
* Enkel met een KW Family-abonnement heb je ook toegang tot de digitale edities van KW.