Hét lijfblad voor de vrachtwagenchauffeur

 Truckstar + Roadcard
Meest gekozen

Truckstar + Roadcard

Papier & digitaal

€ 92,50 voor 15 nummers € 64,99 voor 15 nummers
30% korting

Je abonneert je tot wederopzegging.

  • Jouw favoriete magazine op de mat
  • Altijd en overal toegang tot de digitale editie én het archief

REF 19598

 Truckstar + Roadcard

Truckstar + Roadcard

Papier & digitaal

€ 185,00 voor 30 nummers € 119,99 voor 30 nummers
35% korting

Je abonneert je tot wederopzegging.

  • Jouw favoriete magazine op de mat
  • Altijd en overal toegang tot de digitale editie én het archief

REF 19599

Hét chaffeurs-magazine

Truckstar is al 44 jaar hét magazine voor de Nederlandstalige chauffeur. Truckstar richt zich op de wereld van het wegtransport in Nederland en België, en dan vooral op chauffeurs, eigenrijders en ondernemers. 

Voor & door chauffeurs

Elke 4 weken valt er een nieuwe Truckstar op de mat, met een mix van nieuws, boeiende ritverslagen, reportages, vrachtwagentests, achtergronden uit de transportwereld alles voorzien van goede fotografie en gemaakt door een betrokken redactie met ervaring in de branche. 

Meer dan een magazine

Truckstar is zoveel meer dan een magazine. Het heeft een goed bezochte website met het laatste nieuws en is aanwezig op diverse social media (Instagram, LinkedIn, Facebook en TikTok), Youtube en heeft een podcast. Naast alle media uitingen organiseert Truckstar met het Truckstar Festival het grootste transportfeest in Europa. 

3 redenen om Truckstar te lezen

Baankaart Festival

Abonnees zitten op de eerste rij, want zij kunnen meedoen in de loting voor een baankaart voor het Profile Truckstar Festival. 

Roadcard

De Truckstar Roadcard is een abonneepas waarmee je korting krijgt op allerlei producten, zoals toegangskaarten voor het Profile Truckstar Festival en artikelen in de Roadcardshop. 

Altijd & overal

Als abonnee heb je altijd en overal toegang tot de digitale versie van het magazine. Ben je onderweg en wil je de nieuwste verhalen uit Truckstar lezen? Het kan in de app! 

Veel gestelde vragen

Heb je een nieuw abonnement aangevraagd, dan wordt dat meteen via e-mail bevestigd. In die mail krijg je ook een voorlopig ordernummer mee. Zodra je bent ingeschreven in ons abonnementensysteem krijg je een tweede mail, met daarin de definitieve gegevens van je abonnement, namelijk je abonnementsnummer en de datum waarop je je eerste nummer mag verwachten. 

Wanneer start mijn abonnement?

Stuur een bericht aan onze klantenservice, ze helpen je graag verder. 

Kan ik mijn abonnement wijzigen?

Je kunt je abonnement gedurende een bepaalde periode onderbreken. Je abonnement wordt dan tijdelijk stopgezet en na de onderbreking automatisch verlengd met hetzelfde aantal nummers. Klik op 'Beheer mijn abonnement'. Ga naar 'Tijdelijke onderbreking abonnement' en volg de instructies. 

Kan ik mijn abonnement tijdelijk onderbreken?

Jazeker! In de welkomst e-mail met informatie over jouw abonnement lees je hoe je de digitale toegang eenvoudig kunt activeren. 

Kan ik mijn magazine digitaal lezen?

Heb je hulp nodig, contacteer onze klantenservice via klantenservice@roularta.nl.

Nog geen antwoord gevonden?

RMG